Over *HAARHUYSKAPPERS*

Since 1989

Wil jij als cliënt verrast en geïnspireerd worden? Dan zit je goed bij ons. Wij van HAARHUYSKAPPERS creëren vanuit ons gevoel en met passie, altijd gedaan ook.

Bij ons begin je met een lekker kopje koffie en eerlijk advies. Welke coupe past bij jouw gezicht? Welke kleur haalt je tint op? En welk kapsel sluit naadloos aan bij jouw levensstijl? Dat zijn vragen waar Hiska echt antwoord op durft te geven. Daarnaast geeft Gerry professioneel kleuradvies waar je nooit eerder aan gedacht hebt. En wat dacht je van de kniptechnieken die Ronald als geen ander in de vingers heeft?

Wat jij wilt uitstralen, wie je bent en wat bij jou past is voor ons het belangrijkste. Samen bekijken we het geheel en geven we advies waar nodig. Man of vrouw, voor ons telt wat je wilt uitstralen! Zo gaan we samen op weg naar blij haar. We bespreken de mogelijkheden en adviseren eerlijk. Doordat wij ons continu blijven bijscholen zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen en innovaties op gebied van haar en styling.

HAARHUYSKAPPERS durft anders te zijn, gewone kapsalons zijn er al genoeg. De één noemt het holistisch de ander puur, bij ons draait het om de cliënt. Haar dat goed zit geeft zelfvertrouwen en een comfortabel gevoel. En dat is uiteindelijk waar alles om draait. Verbonden zijn en onderdeel uitmaken van een groter geheel, dat is waar wij in geloven en hoe wij werken.

En wat nou als je gewoon lekker geknipt wil worden? Zonder veel gedoe maar in een relaxte omgeving onder het genot van fijne muziek en een lekker kopje koffie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ervaar het zelf, stap gewoon een keer binnen. Voel je welkom in ons HAARHUYS, voel je welkom bij ons!

Gerry, Hiska & Ronald