Meet the team!

GERRY:

FOUNDER | ONDERNEMER

Deze echte Amsterdammer is al 45 jaar in 'het' vak en is al sinds 1989 bij Haarhuyskappers in Gorinchem. Gerry is een herenkapper en is bovendien een gecertificeerde colorist met smaak. Hij is echt een mensenmens. Eerlijk en oprecht is zijn tweede naam, hij geeft jou graag advies over de coupe en kleur die bij je past!

"Train to be the best!"

HISKA:

FOUNDER | INSPIRATOR | MASTER STYLIST

Op 22-jarige leeftijd begon deze Utrechtse in Gorinchem (1989) met een passie voor knippen, stylen en fรถhnen van vrouwen. Samen met Gerry adviseert ze jou graag over de kleur die bij je past en geeft Hiska graag advies met smaak. Als CURLSYS stylist ben je bij haar aan het juiste adres voor het knippen en stylen van jouw krullen. Bovendien is Hiska een image- en kleurstylist en wil ze van jouw haar de mooiste coupe maken! Schilderen is een tweede passie waar haar creativiteit naar boven komt.

"Your hair is the crown you never take off!"

RONALD:

MASTER STYLIST

Al sinds 1994 is deze Rotterdammer het Haarhuyskappers team komen versterken. Knippen en kleuren zijn zijn passie, maar ook krullen vindt hij niet te versmaden! Als CURLSYS stylist, brengt hij jouw krullen weer tot leven. Hij staat ook wel bekend als de krullenfluisteraar... Maar krullen zijn niet zijn enige passie, in zijn vrije tijd houdt Ronald van hardlopen en gitaar spelen.