Klanten aan het woord

Filter
1 - 5
Review for Haarhuyskappers
5/5
Een van de betere kapsalons in Gorinchem

Fijne, ontspannen sfeer! Goede kniptechniek, waardoor je haar veel luchtiger en voller lijkt! Echtgenoot zag zelfs het verschil (en dat was absoluut positief bedoeld: “hé, wat zit je haar leuk!”. Dank, Ronald!

Review for Haarhuyskappers
5/5
Fantastisch!

Het hele team heeft voor mijn haar transformatie gezorgd. Hiska deed het “intake” gesprek, Gerry wist meteen welke kleur goed bij mij zou passen en Ronald maakte het af door het in model te knippen. Ze adviseerden Bayalage en een type Curlsys knipbeurt en het was allebei “spot on”. Na jaren aangemodderd te hebben met mijn haar en een oneindigende zoekbeurt om mijn haar passend te laten zijn bij mijn gezicht is het EINDELIJK gelukt! Heel erg tevreden!

Review for Haarhuyskappers
4/5
Happy!

Gisteren mijn haar door Ronald laten knippen. Ik ben echt een enorme zeikerd en mijn haren zijn mij heilig… maaar hij heeft het fantastisch geknipt, en snapte precies wat ik bedoelde! Het is ook nog eens gezellig in de kapsalon;)!

Review for Haarhuyskappers
5/5
Prima kappers!

Al ruim 25 jaar klant, zegt genoeg! Een fijn team, knipt zoals jij het wilt, altijd gezellig.

Review for Haarhuyskappers
5/5
Haarhuys kappers, nooit meer een ander!

Al van baby kwam ik bij Hiska, Ronald en Ger. We wonen al die tijd al in Gouda, op ongeveer een uur rijden, maar hebben iedere keer die afstand er graag voor over! Op de wind geknipt, palmboomstaartjes, vlechtjes en later diverse kapsels van heel kort (eens een keer lekker wat anders dan al die opgestoken slierten op een gala) , sportief, mooie lok, veel volume, lange bob, steeds iets kortere bob, ik heb het allemaal gehad. En het stond me allemaal super! Hiska weet precies wat bij me past en er wordt rekening gehouden met de wensen. Toch ietsje langer laten zodat er een staartje in kan, toch iets korter voor iets meer pit. Vooruit, toch een keer dat lange hockeymeisjes haar… maar dan er de volgende keer ging het er toch weer af omdat dat hockeymeisjeshaar toch minder bij mij past. Eerste keer een andere kapper iets meer in de buurt was uit nood gedwongen, en gelijk een drama. Scheef geknipt en na Hiska haar verlof heel rap door haar laten fatsoeneren. Heel zelden ga ik nu naar een andere fijne kapper bij ons in de buurt, maar kom toch iedere keer met liefde terug naar Gorinchem. Maken we er gewoon een moeder-dochter uitje van en komen we allebei weer knap geknipt en heel tevreden thuis! Hopelijk (voor ons dan) gaan jullie nog heeeeeeeeeel lang door! 😉

Review for Haarhuyskappers
1/5
Verschrikkelijk

Zo slecht zijn ze dat ze niet eens model kunnen knippen!!! En verven serieus ik heb zitten huilen omdat het zo erg zag kon niet de deur uit! Ben gelijk naar een andere kapster gegaan een tovenaar serieus met moeite heeft ze toch wat kunnen maken. Eerste keer en echt laatste keer!!! Ze zou ook mijn schadevergoeden! Opeens sta ik overal op blok!!!

Review for Haarhuyskappers
5/5
Dena

Na een mislukt behandeling van mijn haar door een Kapsalon waardoor mijn haar knal oranje is geworden en helemaal kapot was, waardoor ik een pet moest dragen om de schade de verbogen, heb ik op advies van een vriendin naar HAARHUYSKAPPERS gegaan. Ze zijn fantastisch! Al vanaf de eerst keer was mijn haar super en bovendien heeft Ronald fantastisch geknipt. Ik ben hier heel dankbaar. Bovendien zijn ze heel aardig en besteed er heel veel aandacht aan de kwaliteit van hun werk.

Review for Haarhuyskappers
5/5
Aanrader deze topkappers

Als je haar maar goed zit…. en dat zit het als je hier geweest bent. Ik ben best kritisch en laat niet zomaar iemand aan mijn haar komen. Durf ik ook niet. Goed knippen is echt een vak. En knippen, snijden, stylen kunnen ze als de beste in deze salon. Zelfs krullen kunnen ze erin knippen. Meestal kies ik voor Ronald en soms voor Hiska. Beiden zijn even kundig en hebben altijd weer leuke nieuwe ideeën en technieken. Al sinds 2001 kom ik bij Haarhuyskappers en ben niet van plan ergens anders heen te gaan. Ze staan open voor je wensen en zien goed wat bij je past. De salon heeft een warme gezellige sfeer. Ook hebben ze steeds meer duurzame producten en dat vind ik ook belangrijk . Ik ben blij met ze.

Review for Haarhuyskappers
5/5
Fijnste kapperszaak ooit!

Een hele fijne kapperszaak. Ik kom er al zolang als dat ik mij kan herinneren. Ze zijn altijd vriendelijk en met Ger kan ik altijd lachen. Er wordt altijd goed gekeken naar hoe jij als persoon bent en welke haarstyle bij jou past. Ik reis altijd ruim een uur om bij Haarhuys kappers geknipt te worden, dit waarderen zij heel erg en laten dit ook merken. Kortom, een hele fijne kapperszaak die goed naar jou luistert, maar ook naar jou kijkt! Ik hoop dat ik hier nog vele jaren kan komen voor mijn haar!

Review for Haarhuyskappers
5/5
Perfect resultaat!

Blij dat ik deze fijne en goede salon heb ontdekt. De kleuring door Gerry is erg mooi! En Hiska en Ronald zijn beide erg gedreven voor een goed geknipt en gestyled model. Ik gá en durf nooit meer ergens anders heen. Aanrader!

Review for Haarhuyskappers
5/5
Ben al jaren klant én vooral fan van deze haarstylisten Ger en Hiska

Ben al jaren klant én vooral fan van deze haarstylisten Ger en Hiska. Had ‘ gespaard’ voor wat langer haar ; Brigitte Bardot look maar werd er niet blij ( meer) van. Ik heb 2 bedrijven en representatie is daarin zéér belangrijk. Omdat ik zo’n 1000% vertrouwen in de kennis en kunde van Ger en Hiska heb, ben ik vol vertrouwen voor een make over gegaan, kort haar dus. Zó ik krijg me n partij complimenten dusss kanjers dikke 10 voor jullie ( en n beetje voor Luna 😉 goede zorgen!) Xxx