Curlsys by *HAARHUYSKAPPERS*

Onze #CURLSYS kniptechniek is DÉ kniptechniek voor natuurlijk krullend haar. Krullen hebben verschillende vormen en variaties, van een echte afro krul tot een lichte golf of slag in het haar.

Brian Mclean heeft een knip REVOLUTIE ontketend met zijn gepatenteerde krullen knip methode. Curlsys® is een geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde knipconcept van Brian Mclean Kappers. Wie het CURLSYS logo op de deur willen hebben moeten daarvoor eerst een meerdaagse training succesvol doorlopen bij Brian Mclean himself.

Doordat het haar meer opkrult zul je langer kunnen doen met een Curlsys® behandeling dan met een “normale” knipbehandeling! Wij zijn ongeveer 90 minuten bezig met de Curlsys® behandeling. Wil je dit combineren met, bijvoorbeeld een kleurbehandeling, bel ons dan even om dit te plannen.

De CURLSYS methode is divers. Dit wil zeggen dat het niet één techniek is, maar meerdere technieken met verschillende lengtes scharen en afdelingen en er wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde scharen. Wij  gaan regelmatig op training voor deze methode, want wij zijn nooit uitgeleerd!

Waarom Curlsys® voor je krullen?

Bij een gewone kniptechniek wordt het haar recht afgeknipt of omhoog getrokken, bij de Curlsys® techniek wordt een curve geknipt in een krul wat een bundeltje vormt. Door deze speciale  curve techniek krult het haar mooi op en valt het veel mooier in de krul of slag richting mee! Er komt meer lucht tussen de krullen, het haar wordt minder zwaar en de punten krullen in plaats van pluizen.

Dikke vette krullen zijn het resultaat!

Curlsys® ook voor stijl, fijn of weerbarstig haar!

De naam CURLSYS® dekt niet helemaal de lading, de techniek is ook toepasbaar op stijl of dik haar om meer beweging en volume en een "swing" te geven aan het haar! De natuurlijke valling is heel erg belangrijk en dat komt het uiteindelijk resultaat ten goede! Er ontstaat veel meer volume in het haar en het gaat natuurlijk bewegen.

Deze Curlsys® techniek noemt HAARHUYSKAPPERS “the deep”...

De oplossing voor jou

Heb je krullend haar?
Wij knippen bundels en een geweldige valling en het pluist niet meer! En je krijgt dikke vette krullen!

Heb je slag in je haar?
Je verstopte onzichtbare krullen komen tevoorschijn!

Heb je stijl futloos of weerbarstig haar?
Wij knippen een “swing” in je haar en beweging en volume of juist lucht ertussen !

Heb je last van een openvallende kruin?
Wij kunnen ervoor zorgen dat je kruin voller valt!

Sluit je aan bij de CURLSYS@TRIBE en kom naar DÉ krullenkapper van Gorinchem en omstreken!

Nieuwsgierig geworden en ook benieuwd wat deze bijzondere knipbeleving voor jou haar kan betekenen?

Bel ons dan even 0183-624772 of plan een afspraak via deze website en we hopen je snel te ontmoeten!
Duur behandeling: 90 minuten