Updo’s voor de feestdagen!

Het is weer december en dat betekent dat de maand van de feestdagen weer is aangebroken! Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw… We willen er dan natuurlijk graag op zijn best uitzien. Vier jij de feestdagen dit jaar met de familie thuis? Of heb jij een leuk feestje met je vrienden? Wij hebben de leukste kapsels voor de feestdagen voor jou uitgekozen. Sommige van deze kapsels kun je gemakkelijk thuis na-maken, maar voor de wat lastigere updo’s kun je natuurlijk terecht bij Haarhuyskappers. Wij hebben daarom 3 van onze favoriete DIY haarstijlen voor tijdens de feestdagen op een rijtje gezet.

Look 1: Polished Rolled Updo

Resultaat:

How to:

Begin met de Outshine 01, een anti-pluis milkย van Redken, en breng het aan in het haar om het te laten glimmen. Kies daarna waar je je scheiding wilt hebben. Pak vervolgens al je haar en doe een lage staart in. Trek een paar plukjes uit de staart rondom het gezicht. Verdeel de staart in twee delen en breng de Powder Grip 03 om textuur in het haar aan te brengen. Gebruik een kam om het haar zachtjes omhoog te kammen. Draai het haar vervolgens rond en rol het op en maak het vast met een haarspeld. Doe dit aan beide kanten. Maak de look af met Rough Paste 12, wat helpt bij het vormen van de knot.

Tutorial:

Look 2: Glam Waves

Resultaat:

How to:
Begin met het haar voorbereiden door het te fรถhnen met de Pillow Perfect Express Primer van Redken en een platte borstel om het haar glad te maken. Verdeel het haar vervolgens in drie delen, om het makkelijker te maken om het haar rond de krultang te wikkelen en een mooie losse golf te krijgen. Spray elk gedeelte met de Iron Shape 11 van Redken om het haar te beschermen tegen de hitte. Wikkel het haar vervolgens in verschilende gedeeltes om de krultang. Neem een gedeelte van de linkerkant en maak het achter het oor vast met haarspelden. Spray vervolgens wat Wax Blast 10 voor extra texture, en maak de look af met wat Tripple Take 32 van Redken.

Tutorial:

Look 3: Boho Half up Half down

Resultaat:

How to:
Begin met de Diamond Oil van Redken om het haar te laten glimmen en gebruik daarnaast de Pillow Proof Two Day Extender. Neem nu van de linkerkant van het haar eenย kleine pluk en verdeel deze in twee delen. Draai deze tot het einde om elkaar heen. Maak het vervolgens achter het hoofd vast met een haarspeld. Doe dit ook aan de rechterkant van het haar. Zorg nu dat je de haarspelden bedekt met de rest van het haar. Om de look af te maken kun je nog een aantal krullen aan de voorkant van het haar maken met een krultang.

Tutorial:

Kapper Gorinchem

Het geheim van het perfecte kapsel komt eigenlijk neer op het gebruik van goede producten! Bij Haarhuyskappers kunnen we natuurlijk ook nog veel meer updo’s bij ons in de salon. Dus maak snel een afspraak bij Haarhuyskappers voor een leuke updo! Ben je benieuwd naar wat wij nog meer doen bij Haarhuyskappers? Neem dan een kijkje op onze homepage. Bekijk hier nog twee tutorials:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *