Met deze tips krijg je glanzend haar!

Ook altijd jaloers op de vrouwen uit de reclames met prachtig glanzende haren? Dat kan toch niet echt? Ik heb van alles geprobeerd, maar mijn haren glanzen nog steeds niet..Tot ik deze tips kreeg! Het is misschien wat extra werk, maar wie mooi wilt zijn.. Maar wat is glanzend haar precies? Het haar glanst als de haarschubben gesloten zijn. Wanneer de haarschubben gesloten zijn kan het licht namelijk beter worden weerkaatst. Stijl haar weerkaatst vaak ook beter licht dan gekruld haar. Mensen met stijl haar zullen eerder een glans hebben. Maar wanneer je het haar goed verzorgd, kan iedereen glanzend haar krijgen. Volg deze tips voor prachtig glanzend haar!

Tips voor glanzend haar

Voor het gemak zetten wij onze tips voor glanzend haar op een rijtje. Deze tips hebben ook invloed op de algehele gezondheid van het haar. Heb je vragen over รฉรฉn van deze tips, stel dan gerust al jouw vragen aan onze kappers! Zij geven jou graag advies

  • Investeer in een goede borstel. Wanneer je de verkeerde borstel gebruikt kan je het haar eerder breken, waardoor het er onverzorgd uitziet.
  • Borstel op droog haar. Borstel je haar nooit als het nog nat is! Natte haren zijn namelijk kwetsbaarder en zullen daardoor eerder afbreken.
  • Borstel van boven naar onder. Begin bij het borstelen boven in het haar en werk zo door naar beneden. Wanneer je dit niet doet breekt het haar sneller af.
  • Douche niet te heet. Probeer niet te heet te douchen, op deze manier droogt het haar sneller uit. Eindig door een paar seconden onder de koude douche te staan.
  • Let op je voeding. Ja, je leest het goed. Voeding heeft invloed op je algehele gezondheid en dus ook op de gezondheid van het haar!
  • Vermijd een stijltang of krultang. De hitte van een stijltang of een krultang droogt het haar uit. Probeer het haar zo min mogelijk aan hitte bloot te stellen en gebruik altijd een hittebescherming wanneer je dit wel doet.
  • Was het haar niet iedere dag. Was het haar niet elke dag met shampoo. Hierdoor droogt het haar uit of zal je haar er snel vet uit zien, dit soort glans willen we natuurlijk niet. Gebruik daarnaast een shampoo die bij jouw haartype past!
  • Gebruik conditioner. Gebruik conditioner om het haar te voeden. Gebruik er eentje die bij jouw haar past en gebruik het alleen in de punten van het haar.
  • Laat je haar knippen. Ga geregeld naar de kapper om gespleten haarpunten af te laten knippen en het haar gezond te houden. Gespleten haarpunten weerkaatsen namelijk geen licht.
  • Gebruik een masker en/of serum. Verwen het haar eens in de zoveel tijd met een voedend masker. Of gebruik een serum om het haar te verzorgen. Vraag jouw kapper welke haarverzorging bij jouw haar past!
Haarhuyskappers Gorinchem

Door deze tips te volgen ben je goed op weg! Bij Haarhuyskappers in Gorinchem adviseren we je graag over de haar verzorgingsproducten die bij jouw haar passen. Bij onze kapsalon werken we alleen met de beste producten die het haar kunnen verzorgen. Neem contact op met onze salon voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *