Langer plezier met blond

Attentie voor alle blondines. Of je nu het haar wilt gaan blonderen, blond haar wilt onderhouden of jouw natuurlijke blond wilt omarmen. Wij hebben de beste tips voor de perfecte blonde look, waarbij je het haar ook gezonder (en blonder) houdt. We willen namelijk allemaal een lichte, zonnige en stralende blonde kleur, zonder dat we elke 6 weken weer terug naar de kapper hoeven te gaan. Behoud jouw (gezonde) blonde look zo lang mogelijk met onze tips:

Going blonde

Wil jij jouw haar blonderen, dan gaat dat over het algemeen gepaard met het verlichten van het haar. Wat ook betekent dat je extra aandacht moet geven aan het gezond houden van het haar. Voordat je kiest voor het blonderen van het haar, moet je letten op het volgende:

  • Bescherm het haar vóór het blonderen – jouw kleuren-kapper kan stappen ondernemen om de integriteit van het haar te behouden, gedurende het hele proces. Om te beginnen bij het verlichten van het haar. Informeer daarom bij jouw kapper, of hij/ zij ook een haarbeschermer gebruikt voor het kleuren.
  • Extra aandacht gedurende de eerste twee wekenhet haar is het meest kwetsbaar gedurende de eerste twee weken na het verlichten van het haar. Na het verlichten is de kans op breken en schade groter. Bescherm het haar gedurende deze periode met Redken’s Color Extend Bonder!
  • Bescherming na het blonderenhaarverzorging voor blond en verlicht haar stopt niet na week 2. Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw blonde kleur en het haar gezond houden? Lees dan vooral verder…

Staying blond

  • Gebruik een paarse shampoo/ zilvershampoo – gebruik een paar keer per week een zilvershampoo, om het haar lichter en gezonder te houden (het zorgt ervoor dat je geen gele gloed krijg in het haar). 
  • Gebruik de color extend lijnde color extend lijn van Redken is speciaal ontwikkeld om jouw haarkleur zo lang en goed mogelijk blond te houden. Informeer bij jouw salon welke producten jij nodig hebt! Wil je toch andere producten gebruiken, zorg er dan wel voor dat ze zijn ontwikkeld voor gekleurd haar.
  • Was het haar minderhet wassen van het haar is één van de voornaamste redenen waardoor een kleur vervaagt. Probeer het haar daarom eens wat minder te wassen en kies eerder voor een droogshampoo. (TIP: breng wat droogshampoo aan in de nacht, zodat het oliën absorbeert wanneer je slaapt).
  • Eindig met een koele spoelingeigenlijk kan iedereen zijn/ haar voordeel hieruit halen. Eindig jouw douchebeurt met een koude spoeling door het haar, zodat de haarschubben weer sluiten.

Haarhuyskappers Gorinchem

Natuurlijk is ieder haar anders. Dus wil jij een op maat gemaakt advies voor jouw (gekleurde) blonde haar? Kom dan eens langs bij ons in de salon! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *