Hoe vind ik een goede haarstylist?

Het is de meeste van ons wel eens overkomen.. Gewoon bij een kapper (die je niet kent maar wel lekker dichtbij was) naar binnen lopen en vervolgens met een slecht kapsel naar buiten lopen. Gelukkig groeit het haar vanzelf weer aan, maar je hebt toch liever dat je haar na een knipbeurt altijd perfect zit? Maar tegenwoordig zijn er genoeg manieren om erachter te komen of de kapsalon waar je naartoe wilt gaan wel goed werk levert. Hierbij een aantal tips, bij het kiezen van jouw (nieuwe) haarstylist:

Vraag rond

De beste manier om een kapper te vinden is door rond te vragen. Zijn jouw familie, vrienden of collega’s tevreden over hun haarstylist? Vraag naar hun ervaringen en misschien kun je deze kappers dan ook eens proberen.

Kijk op Social Media

Social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram, heeft ons leven op vele manieren veranderd. Zo kun je gewoon een berichtje plaatsen online, om te vragen of mensen online een goede kapper weten. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon even een kijkje nemen, naar de afbeeldingen die zij plaatsen. Vaak staan er wel een aantal before & after foto’s van voorgaande klanten!

Lees reviews

Als je nog steeds niet wijzer bent worden van de mensen die je kent, zoek dan naar salons die reviews hebben gekregen. Voor deze reviews kun je kijken op onder andere Google en ook Facebook. Hier vind je vaak meteen ook meer informatie over de salon.

Online reserveren

Ben je er nog steeds niet helemaal uit welke haarstylist je moet kiezen? Kijk dan naar bepaalde voordelen die bepaalde kappers hebben ten opzichte van anderen. Kies bijvoorbeeld liever voor een kapper die de mogelijkheid biedt om online een afspraak te maken, zo voorkom je ongemakkelijke telefoongesprekken. Daarnaast kun je dan altijd een afspraak inplannen, dag en nacht.

Online zoeken

Soms is online zoeken de beste manier. Ga online, op bijvoorbeeld een zoekmachine zoals Google, en zoek op de dingen die je zoekt in een kapper. Zoek je bijvoorbeeld een kapper die de Curlsys kniptechniek beheert, zoek hier dan op in Google. Zoek dan bijvoorbeeld op: ‘Curlsys Gorinchem’. Vergeet geen plaatsnaam toe te voegen om een kapper bij jou in de buurt te vinden.

Haarhuyskappers Gorinchem

Bij Haarhuyskappers in Gorinchem, geven we elke klant de aandacht die ze nodig hebben. Wij luisteren naar de wensen van de klant, maar denken zeker ook mee. Wij zullen daarom ook adviseren welk kapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past en welke kleur bij jou past. Neem een kijkje op onze website of neem contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *