Haarverzorging op vakantie: Ik ga op reis en neem mee! 

De zomer is in volle gang… Ga jij deze vakantie nog op vakantie? De zomer, de zon, de stranden en de oceaan zijn een perfecte combinatie voor een leuke tijd! En door de juiste haarverzorgingsproducten mee te nemen kun je nog meer genieten van deze tijd. Want we willen er natuurlijk wel op ons best uitzien tijdens de vakantie! Wij zetten de must have producten voor jou op een rijtje. De perfecte checklist bij het inpakken van jouw koffer. 

Het haar heeft vaak veel te verduren tijdens de vakantie. De zon, de wind, zout water en chloor water van het zwembad kan allemaal schade aanbrengen aan de haar. Dit geldt zeker voor gevoelig haar, die is geverfd of gebleekt. Deze omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het haar er droog en ongezond uit zal zien. Maar gelukkig kun je de veerkracht van het haar vóór en tijdens de vakantie verbeteren! Neem daarom de volgende producten mee:

Bescherming voor het haar

Het haar zal natuurlijk niet verbranden, maar de hoofdhuid wel. Wanneer het haar relatief dun en licht is, kan de hoofdhuid makkelijk verbranden. UV stralen zullen de haar ‘bleken’, of je het haar nu geverfd hebt of niet. Een speciale zonbescherming voor het haar, voorkomt niet alleen de beschadiging van het haar, maar voorkomt ook het verlichten van het haar. Breng een zonbescherming aan in het haar, voordat je op vakantie naar buiten gaat. 

Behandelen na een dag in de zon

Na een heerlijke dag aan het strand, is het tijd om de haar een pauze te geven van de zon, het zout en chloor. Een after sun shampoo is perfect voor deze gelegenheid. Deze shampoo maakt het haar zachtjes schoon en voorziet het daarnaast ook van de benodigde voeding. Breng daarnaast een haarmasker aan, om het haar te herstellen. Voor langer en gekruld haar raden we een olie aan, om het haar te herstellen en te voeden. En vergeet naast het masker natuurlijk niet om een voedende conditioner mee te nemen!

Styling op vakantie

Naast dat we het goed verzorgen, willen we natuurlijk ook dat het fantastisch zit. En natuurlijk moet de styling niet teveel tijd in beslag nemen. Neem daarom een texture spray mee om het haar perfect in model te krijgen! Een anti-frizz spray is ook perfect om beschadigd en onhandelbaar haar in model te krijgen. 

Haarhuyskappers op vakantie

Heb jij al jouw producten al binnen voor de vakantie? Bij Haarhuyskappers haal je nog even snel jouw essentials voor de vakantie. Past het niet in jouw koffer? Dan hebben wij ook producten in travel size! Kom dus gewoon snel eventjes langs om jouw producten te halen. Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *