Haarhuyskappers is going green!

Heb jij het al gehoord? Wij hebben een nieuw merk bij Haarhuyskappers! We zijn lang op zoek geweest naar het juiste haarverzorgingsmerk om ons assortiment mee uit te breiden. En natuurlijk zijn we wel op zoek gegaan naar een merk dat bij ons past… En daarom zijn wij uitgekomen op; REF Stockholm, een Zweeds eigentijds merk met geweldige lijn voor krullen & Eleven, een Australisch merk met hoogwaardige ingrediënten. Maar wat is zo speciaal aan deze merken en waarom past het zo goed bij Haarhuyskappers? Nou…de producten van REF Stockholm en Eleven bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten! En om jullie voor te stellen aan deze merken, geven we jou in deze blog wat meer info:

ELEVEN Australië

ELEVEN is een Australisch huidverzorgingsmerk, waarbij less is more centraal staat. Ze hebben simpele, maar doeltreffende producten ontwikkeld. De namen van de producten vertellen direct waar je ze voor kunt gebruiken, waardoor het vinden van het juiste product erg makkelijk is. De producten bevatten hoogwaardige en voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Denk aan avocado-olie, zijde aminozuren en organische arganolie. En omdat wij het milieu ook erg belangrijk vinden, kunnen we met trots vertellen dat je verpakkingen recyclebaar zijn. De producten van ELEVEN worden niet getest op dieren en zijn daarnaast ook nog eens vrij voor parabenen. Wij zijn enthousiast over ons nieuwe merk… Jij ook?

REF Stockholm

De producten van REF Stockholm zijn niet alleen vrij van sulfaten en parabenen, maar zijn daarnaast ook nog eens 100% veganistisch! Het haarverzorgingsmerk onderscheid zichzelf doordat het alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt in haar vegan haarproducten. Daarnaast bevatten alle producten quinoa proteïnen, die een kalmerende werking hebben en daarnaast ook een groot antioxiderend vermogen hebben. De producten verzorgen zowel de hoofdhuid als het haar. REF Stockholm koop je niet zomaar in de winkel. Het is een exclusief kappersmerk, voor alleen de professionele kapper. Bij Haarhuyskappers hebben we de producten uit de Curl Power lijn, speciaal voor mensen met gekruld haar! De producten onderscheiden zich door hun eenvoud, duurzaamheid en goede kwaliteit.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de merken? Kom dan eens langs en vraag onze topstylisten eens welke producten het beste bij jouw haar passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *