Haar trends in 2018

De eerste maand van het nieuwe jaar is al bijna afgelopen. Maar wat kunnen we allemaal verwachten van het nieuwe jaar? Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe trends. Wil jij weten wat er in 2018 voor jou te wachten staat op het gebied van kapsels? Lees dan snel verder voor alle haar trends in het nieuwe jaar!

Krullen!

In 2017 waren de krullen al een obsessie, en dat gaat in 2018 niet veranderen. Heb jij natuurlijke krullen, laat ze dan zien! Hoe meer krullen, hoe beter! Met maar een paar haar stylingsproducten, zoals mousse, haarspray en droogshampoo breng je jouw krullen naar het volgende level!

5 oorzaken van huidproblemen in de winter

Scrunchie comeback

De scrunchie (is een opvallend haarelastiekje) hebben we al een paar keer tijdens modeshows gezien, eind 2017. Naar verwachting zal deze dan ook een comeback maken. Gebruik de scrunchie om een lage paardenstaart vast te maken!

5 oorzaken van huidproblemen in de winter

Retro haarstijlen

Voor inspiratie voor een nieuw kapsel of een nieuwe haarstijl, moet je kijken naar haarstijlen van jaren terug! De uiteinden worden opgerold naar binnen of naar buiten gerold. Voor een 90’s look om van te houden!

Nirvana blond

Wil je het haar dit jaar een ander kleurtje geven? Ga dan voor Nirvana blond. Net zoals Selena Gomez! Deze haarkleur is dit jaar helemaal in.

5 oorzaken van huidproblemen in de winter

Kort kapsel

Tijdens verschillende modeshows hebben we modellen kunnen zien met een kort, bijna jongensachtig kapsel. Een kort kapsel met choppy bangs.

5 oorzaken van huidproblemen in de winter

Golvende pony

De vraag of je wel of niet moet gaan voor een pony is altijd ja!! Helemaal in 2018. Probeer eens een slordige,ย choppyย pony in combinatie met je lange natuurlijke haartextuur.

Haarspeldjes

Iedereen met elke haarstijl kan dit proberen: twee haarspeldjes boven je slaap (aan beide kanten). Neem de klassieke haarspeldjes, of ga voor iets meer gewaagd met een metallic finish!

5 oorzaken van huidproblemen in de winter

Vlechten zijn terug

Misschien vlecht jij je haar weleens, maar voor 2018 moet je deze skills toch wat verbeteren. In 2018 verwachten we namelijk dat vlechten, in alle soorten en maken, niet meer weg te denken zijn!

5 oorzaken van huidproblemen in de winter

Haarhuyskappers – Gorinchem

Wat vind jij van deze nieuwe haar trends? Welke is jouw favoriet? Wanneer het gaat om een kapsel kiezen is het belangrijk dat je iets kiest wat bij jou past! Niet alleen bij jouw gezichtsvorm, maar ook bij jouw persoonlijkheid. Bij Haarhuyskappers adviseren wij je graag. Voordat wij jouw haar knippen of verven, zullen we een kapsel uitzoeken die precies bij jou past! Ben jij klaar voor een nieuw kapsel voor 2018? Maak dan meteen een afspraak op onze website, of neem een kijkje voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *