Een nieuwe trend: color melt!

Ombre, babylights, balayage en alles wat daar tussenin zit – hoe zit het met al deze verschillende haartrends? Op welke manier verschillen ze van elkaar? Er zijn zoveel verschillende technieken om het haar te kleuren… In deze blog zetten wij color melting in de spotlight. Ben je al benieuwd? Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze haarkleur techniek en hoe het verschilt van de bekendere technieken. Laten we bij het begin beginnen:

Wat is color melting?

Deze haarkleurtechniek bestaat over het algemeen uit 2 tot 3 kleuren (als het er niet meer zijn), die in het haar aangebracht worden. Bij deze techniek worden highlights ‘versmolten’ met de basiskleur van jouw haar. Hierdoor kun je niet vertellen waar de ene kleur begint en de andere eindigt. Het is perfect voor brunettes die een makkelijk te onderhouden blonde haarkleur willen proberen. In tegenstelling van andere haartechnieken zie je bij deze methode geen strepen. Het doel van color melt is dat het gekleurde haar naadloos en natuurlijk in elkaar over gaat. 

Hoe verzorg je color melted haar?

Heb jij voor deze haarstijl gekozen? Dan is het belangrijk dat je deze goed onderhoud. Begin daarbij met de juiste verzorging voor gekleurd haar. Zorg dat jouw shampoo, conditioner en andere producten geschikt zijn voor gekleurd haar. Hierdoor kun jij zo lang mogelijk genieten van jouw nieuwe haarkleur. 

Hoe style je color melted haar?

Dit kan natuurlijk gewoon naar jouw eigen smaak. Deze haarkleur gaat perfect met een zachte slag in je haar. Doe dit met een krultang die een brede loop heeft en vergeet hierbij vooral niet om jouw haar te beschermen! Sluit af met een beetje haarspray, om jouw look zo lang mogelijk vast te houden.

Color melt iets voor jou? Ga naar Haarhuyskappers!

Ben jij toe aan een nieuwe haarstijl/ kleur? Misschien is deze nieuwe techniek dan wel wat voor jou! Bij Haarhuyskappers in Gorinchem zijn we gespecialiseerd in het kleuren van het haar. Wij zorgen niet alleen voor het beste resultaat (die we natuurlijk afstemmen op jouw wensen), maar zorgen hierbij ook dat het haar optimaal wordt verzorgd. Ben jij benieuwd? Maak dan NU een afspraak bij Haarhuyskappers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *