Creëer volume in jouw haar!

Eén van de vragen die we het vaakst krijgen in onze salon: hoe creëer ik meer volume in mijn haar. Weinig volume en dun haar is een probleem bij veel vrouwen. Helaas is niet iedereen voorzien van een volle bos haar. De dikte van het haar kan genetisch bepaald zijn, maar kan ook het gevolg zijn van diverse factoren (denk aan stress, hormoonschommelingen, medicijnen of haarziektes). Maar de dikte van het haar zegt niets over de hoeveelheid haar die je hebt. 

ELEVEN to the rescue!

Gelukkig zijn er verschillende haarproducten die jou het volume kan geven, waarvan je hebt gedroomd. Wij raden de stylingproducten van ELEVEN aan! Een fantastisch merk, met hoogwaardige producten die cruelty free zijn en plantaardige stoffen bevat. De volume styling producten van ELEVEN kunnen we indelen in drie categorieën: lichtgewicht, middengewicht en zwaargewicht. Er is voor iedereen zijn/ haar wens wel iets! De producten hebben alle drie andere eigenschappen en kwaliteiten. Welke er bij jou past, hangt van je wensen af! Wij zetten ze allemaal even op een rijtje voor je.

Zwaargewicht: I want body texture spray | 50-175 ml (vanaf € 8,75)

Dit is een combinatie van een volumepoeder met een vloeistof. Het haar wordt van de punten tot de aanzet voelbaar dikker en zichtbaar voller. Het product is perfect voor mensen met fijn haar, maar ook voor mensen die meer textuur willen en die een volume boost willen.

Gebruik de spray op handdoekdroog of droog haar, en zorg dat je het goed schudt voor gebruik. Voor een perfecte volume boost en verbeterde textuur.

Middengewicht: I want body volume powder | 9 gr (€ 20,95)

Een lichtgewicht volume poeder, die textuur en volume geeft aan het haar. Het product kan opgebouwd worden in lagen, om zo de gewenste volume te kunnen bereiken. Breng het product aan op droog haar. Door het bij de aanzet aan te brengen, creëer je extra volume en door het aan te brengen in de rest van het haar, krijg je meer textuur.

Lichtgewicht: I want body volume foam | 200 ml (€ 18,95)

Een lichtgewicht schuim die het haar verstevigd. Dit maakt het perfect voor fijn, maar ook dun haar. Maar het kan ook gebruikt worden bij het föhnen. Het schuim verzwaart het haar niet, maar maakt het zichtbaar en voelbaar voller.

Professionele kappersproducten

De producten van ELEVEN, zijn stuk voor stuk professionele kappersproducten. De hoge concentratie aan actieve ingrediënten, zorgt voor een betere werking dan de producten die je bij een drogist kunt kopen. 

Weet je nog niet precies welke producten er precies bij jou passen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. Bestel jouw favoriete ELEVEN producten gemakkelijk online. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *