Behoud je grijze haarkleur!

Het is tegenwoordig niet meer iets om je voor te schamen: grijs haar! Uiteindelijk krijgen we hier allemaal wel mee te maken. Je kunt ervoor kiezen om je grijze haar natuurlijk een ander kleurtje te geven, of je gaat gewoon helemaal voor! Het is zelfs een trend om het haar een grijze of zilvere kleur te geven… Maar hoe behoud je nou het beste deze grijze haarkleur? Daarvoor hebben wij een aantal tips voor jou!

En we zullen er ook niet lang omheen draaien, het geheim van de mooiste grijze lokken komt neer op wat je gebruikt onder de douche! Het is geen verrassing dat niet elke shampoo en conditioner op dezelfde manier is gemaakt en ook geschikt is voor elk haartype. En dit is ook zeker het geval voor grijs haar! Redken heeft speciaal voor grijs haar een power duo ontwikkeld: Redken Color Extend Graydiant. Dit power duo zorgt ervoor dat het haar geen gele gloed krijgt, dat de grijze kleur opheldert en het haar wordt gevoed. Hier is alles wat je moet weten over de verzorging van grijs haar:

Waarom is grijs haar anders?

Grijs haar heeft een gebrek aan melanine, oftewel pigment. Melanine geeft je lokken hun kenmerkende kleur en heeft daarnaast ook een beschermende werking. Het versterkt het haar en beschermt het haar tegen UV-straling. Het slechte nieuws is dat een gebrek aan melanine eigenlijk gelijk staat aan een gebrek aan bescherming! Daarvoor is grijs haar vaak zwakker en gevoelig voor veranderingen in kleur. En zelfs al je het haar zelf grijs hebt laten kleuren, is het gevoelig voor kleurveranderingen. Maar gelukkig kunnen deze problemen makkelijk worden verholpen, met behulp van het gebruik van de juiste producten!

Werkt paarse shampoo op grijs haar?

De beste shampoo voor zilver haar is er eentje die de kleur fris houdt en laat stralen. Gebruik daarvoor de Redken Color Extend Graydiant Shampoo. Deze paarse shampoo neutraliseert een gele gloed. Daarnaast zorgt deze shampoo ervoor dat het haar wordt gevoed en ook nog eens wordt versterkt.

Welke conditioner kan ik het beste gebruiken?

Naast een goede shampoo heb je natuurlijk ook nog een conditioner nodig. Daarvoor kiezen wij voor de Redken Graydiant Color Extend Conditioner. Deze conditioner zorgt er niet alleen voor dat het haar wordt gevoed, maar daarnaast zorgt het er ook voor dat de zilvere kleur van het haar wordt versterkt!

Dus gebruik dit dynamische duo onder de douche, en zorg dat je het 1 of 2 keer per week gebruikt. Dan blijft natuurlijk de vraag: waar haal je deze geweldige producten? Bij Haarhuyskappers in Gorinchem natuurlijk! Daar kunnen ze ook nog je overige vragen over de producten beantwoorden. Dus maak meteen een afspraak, of kom gewoon even langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *